Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Installatietekeningen

Op een installatietekening wordt de exacte locatie van elektrische apparatuur weergegeven. Zo wordt onder andere aangegeven waar de schakelaars zich bevinden en waar de aansluitpunten voor internet, televisie en telefonie zitten. Een goede installatietekening bevat verder informatie over de plaats van de onderdelen, de verbinding van de onderdelen, het aantal draden en het soort draden.

Verplicht

Voor iedere elektrotechnische installatie is een installatietekening vereist. Op zo’n tekening staat duidelijk hoe de elektrotechnische installatie eruit ziet. Zo worden misverstanden voorkomen en heeft u een uitstekend beeld van uw installatie.

Werkzaamheden

Het maken van een installatietekening is een precies werk. CAD Bureau Tom is gespecialiseerd in het maken van nauwkeurige, (digitale) installatietekeningen. Om uw werkdruk te verlichten, neemt CAD Bureau Tom graag uw tekenwerkzaamheden uit handen. Met deze overzichtelijke tekening kunt u de werkzaamheden nauwkeurig uitvoeren.

Voordelen

CAD Bureau Tom heeft de ervaring dat bij vele bedrijven de e-installatie tekeningen vaak niet of niet volledig op orde zijn. Actuele en volledige tekeningen van de elektrische installatie is in het ARBO-besluit verplicht gesteld en is onmisbaar voor een snelle en doeltreffende NEN3140 inspectie.

Bijgewerkte tekeningen hebben nog een aantal voordelen: 

Storingen kunnen sneller worden opgespoord en verholpen.
Uitbreidingen kunnen beter worden ingeschat op de bestaande installatie.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren