Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Installatieschema's voor verdeelkasten

Van iedere elektrotechnische installatie is het wettelijk verplicht om een installatieschema op te leveren. Dit installatieschema is ook nodig voor het bouwen van verdeelkasten en panelen. In het eerder genoemde installatieoverzicht voegt u informatie van leidingen, beveiligingen, schakelingen, potentiaalvereffening, klemmen, etc. toe.

Layout & andere schema's

Vanuit het installatieoverzicht wordt het installatieschema door ons getekend of bijgewerkt met ons tekenprogramma. De symbolen in het installatieschema zijn genormeerd en de layout is flexibel. Het is ook mogelijk om andere elektrotechnische schema’s te genereren, zoals blokschema met kastkoppelingen en schema inbraak- en brandbeveiliging.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren