Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Brandmeldinstallaties

Wij kunnen voor u de wettelijke verplichte ontruimingsplattegronden en andere tekeningen maken. CAD Bureau Tom levert alleen tekeningen die voldoen aan de laatste NEN en NTA normen.

Gehele traject

CAD Bureau Tom zal het gehele traject voor u verzorgen; vanuit een bestaande CAD (bouw) tekening, kunnen wij de installatie tekening maken. Ook kunnen wij als er geen bouwkundige CAD tekening aanwezig is, zelf de locatie inmeten en hiervoor de benodigde tekening aanleveren. 

Projectietekening

Een projectietekening geeft een technisch overzicht van alle componenten van een brandmeldinstallatie. Deze tekening is onder andere benodigd bij het aanvragen van de vijf-jaarlijks afgegeven gebruiksvergunning voor een gebouw waarin het plaatsen van een brandmeldinstallatie is vereist. De tekening wordt gemaakt op basis van een programma van eisen en zal moeten worden goedgekeurd door de brandweer. Daarnaast kan de tekening door een brandmeldinstallatiebedrijf worden gebruikt voor het oplossen van storingen, of om de installatie aan te passen bij wijzigingen in het gebruik van een gebouw.

Kwaliteitsgarantie

Onze tekeningen worden gemaakt conform de eisen gesteld in de NEN 1414, 2535, 2575 en NTA 8112 normen, geldend op de revisiedatum. Dit betekent dat uw plattegronden door de autoriteiten die uw gegevens beoordelen zullen worden goedgekeurd.Indien de door ons geleverde tekeningen, beoordeeld op de bovengenoemde normen, niet worden geaccepteerd door een beoordelend overheids- of semi-overheidsorgaan zullen wij uw tekening kostenloos op basis van de de aangegeven wijzigingen aanpassen.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren